News Flash:

Primarul Robu, optimist inainte de alegeri

10 Octombrie 2015
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
„Eu nu ma tem de nimeni si de nimic. De cine sa ma tem?”, declara primarul Nicolae Robu, referindu-se la alegerile pentru un nou mandat de primar al Timisoarei, care vor avea loc in anul 2016, potrivit ziuadevest.ro
Voci sunt multe, mai ales social-democrate sau ale unor fosti liberali, care acum bat la porti politice inchise, pentru ca nimeni nu are nevoie de ei, dar care sustin, ba in conferinte de presa, ba pe facebook, ca „Robu poate fi usor invins, pentru ca a facut greseli (a taiat copaci ca sa se refaca infrastructura numeroaselor strazi reabilitate sau care nu au vazut pana acum asfaltul in viata lor, dupa care a repopulat cu mai multi arbori zonele respective) sau, mai mult, ca nu a facut nimic bun in mandatul sau. Dincolo de faptul ca aceia care il critica sunt, intr-adevar, activi doar pe facebook, dar mari anonimi in performante, sunt un fel de „dadace prin casa”, care n-au idei, dar se manie usor cand vad performantele altora si atunci devin „iuti la manie si degraba varsatori de sange nevinovatu”. Altminteri, sunt inactivi. 
Daca privim proiectele Consiliului Judetean Timis propuse pe finantari europene si anuntate cu surle si trambite, dar de care s-a ales praful, tragem concluzia ca este importanta si persoana care pune in practica proiectul si urmareste finalizarea lui. 
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, declara la Timisoara ca doreste ca social-democratii locali sa gaseasca „un candidat care sa fie mai bun decat Nicolae Robu pentru a castiga Primaria Timisoara”.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008378 (s)