News Flash:

Primarul Robu loveste din nou! "Vrea sa-i dea jos si sa-i amendeze pe cei care miros a transpiratie in tramvaie!"

11 Martie 2015
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
Face ce face si iese din nou in prim plan. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a atras din nou atentia opiniei publice din Romania. Ce isparava a mai facut ROBU? Ei bine, edilul Timisoarei vrea ca persoanele care se urca nespalate in tramvaie, troleibuze si autobuze sa fie date jos la prima statie si amendate. mai pe romaneste spus, daca mirosi a transpiratie, jos cu tine. Insa acest lucru nu se va intampla acum, ci atunci cand in aceste mijloace de transport in comun vor fi montate camere video de supraveghere. “Nu stiam ca tehnologia video e atat de performanta incat sa reproduca si miresmele pe langa sunet si imagine”, a venit replica unui activist pentru drepturile omului.
Primarul Timisoarei a ajuns pe mana activistilor, dupa ce a afirmat ca mijloacele de transport in comun vor fi curatate de cersetori, hoti, oameni fara adapost si chiar de persoane certate cu igiena in momentul in care vor fi dotate cu camere de supraveghere video.
„Unele astfel de persoane intr-adevar sunt foarte deranjante. Nu vom putea rezolva aceste probleme decat atunci cand vom ajunge sa avem sisteme de supraveghere video. Cand toate mijloacele noastre de transport in comun vor avea sapte-noua camere video, incat sa nu existe centimetru patrat nesupravegheat in interiorul lor, atunci vom disparea problemele. Vor fi identificate persoanele si vor putea fi sanctionate”, a afirmat, in urma cu aproape doua saptamani, primarul Nicolae Robu.

tehnologia video drepturile omului robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1804 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006644 (s)