News Flash:

Primarul Robu l-a confirmat pe Ionut Popa pe banca tehnica a lui ACS Poli Timisoara

19 Iunie 2017
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
popica
Nici bine nu s-au terminat ecourile meciului de baraj cu UTA si cei de la ACS Poli Timisoara au devenit vedete in presa bucuresteana. Gazeta Sporturilor a anuntat ca antrenorul Ionut Popa va fi dat afara si locul sau va fi luat de Vasile Miriuta. 
Desi a reusit ceea ce majoritatea considera imposibil, ramanerea in prima liga in ciuda unei penalizari de 14 puncte, Ionut Popa a fost „concediat” de o publicatie sportiva bucuresteana. Cei de la GSP il dadeau „99% sigur” ca si nou antrenor al echipei alb-violete pe Vasile Miriuta, tehnicianul zburat de la CFR Cluj pentru a-i face loc lui Dan Petrescu. Reactia celor de la clubul banatean, dar mai ales a primarului Timisoarei, Nicolae Robu, pe aceasta tema a fost mai mult decat clara. Daca pe pagina de Facebook a ACS Poli Timisoara anuntul este unul sec, dar explicativ, „Ionut Popa continua la Poli!”, primarul Robu este  categoric. El combate total informatia publicatiei respective, spunand ca Popa ramane la Timisoara, cu sau fara mustata, facand aluzie la pariul pierdut de tehnician, in urma caruia jucatorii i-au ras mustata la finalul meciului de la Arad, scrie tion.ro.
Acum un minut mi s-a semnalat ca in Gazeta Sporturilor a aparut un articol in care se afirma ca, citez: <<Desi a reusit sa o mentina pe ACS Poli Timisoara in Liga 1, dupa ce a pornit campionatul cu un handicap de 14 puncte si a castigat barajul cu UTA Arad, Ionut Popa nu mai e dorit de primar>> si ca <<Vasile Miriuta […] e 99% noul tehnician al lui ACS Poli. Acestuia i se va oferi un contract valabil pe doi ani>>.
Oameni buni, cine debiteaza asemenea neadevaruri -ma-ntreb: cine oare?!- trebuie sa aiba probleme grave la cap! Domnule Ionut Popa, ati facut treaba excelenta la Poli, cum am mai spus de nenumarate ori! Nu luati in seama fabulatiile unor minti bolnave! Eu am incredere in dv. si asa, fara mustata! Deci, asa cum v-am spus, dv. veti fi, in continuare, antrenor la ACS Poli! Fara mustata sau cu mustata, daca o fi sa va creasca la loc”, a fost anuntul primarului.

ionut popa vasile miriuta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005226 (s)