News Flash:

Primarul Robu ia atitudine in cazul celor doi functionari acuzati ca s-ar fi drogat la locul de munca

21 Martie 2015
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Robu ia atitudine in cazul celor doi functionari acuzati ca s-ar fi drogat in Primarie. 
„Ce s-a intamplat in Directia Fiscala nu poate ramane asa – Comisia de Disciplina trebuie sa se intruneasca si sa se analizeze, am transmis o nota interna catre Directia Fiscala in care i-am transmis directorului sa sesizeze Comisia de Disciplina si Agentia Antidrog”, a declarat Robu. Edilul a afirmat ca intre timp i-a dat chiar el telefon sefei de la Antidrog si a programat o intalnire cu aceasta.
De ce au fost sesizati cei de la Antidrog, un centru de prevenire, evaluare si consiliere pana la urma?
„Vom sta de vorba sa vedem ce se face in astfel de imprejurari, pentru ca nu stim cum se procedeaza. Cei de la Agentia Antidrog au know-how in domeniu si ne vor indruma cel putin, daca nu au prerogative sa intervina in mod direct... Cel putin ne vor da sugestii. Am sesizat personal Agentia Antidrog, trebuie facuta lumina acolo. Daca acei angajati au consumat substante interzise, ei nu au ce cauta intr-o institutie precum Primaria Municipiului Timisoara, respectiv intr-o structura a primariei. Nu pot sa fie pusi sa serveasca cetatenii”, a mai afirmat Robu.
Cum se va stabili daca au consumat sau nu droguri nu este inca prea clar.
„Nu stiu sa va spun, nu stiu cum se procedeaza. Li s-a acordat asistenta medicala si echipajul medical a afirmat ca, certamente, au consumat astfel de substante. Cum a ajuns echipa medicala la aceasta concluzie nu pot sa va spun - a fost o marturisire a lor, au fost simptomele indubitabile prezente, nu va pot spune…”, a explicat edilul.
Primarul Timisoarei a dat asigurari ca daca ancheta va conduce la concluzia ca intr-adevar s-au consumat substante halucinogene la Directia Fiscala cei doi functionari vor trebui sa plece. Oricum, Robu a garantat ca... nu este o practica pe scara larga in Primaria Timisoara, scrie tion.ro.
„Nu-i de joaca cu subiectul acesta, eu il tratez cu toata seriozitatea. Cum pot veni cetatenii cu incredere la o persoana despre care stiu ca are astfel de indeletniciri?”, se intreaba edilul.
Primarul Nicolae Robu este perseverent cu mesajul sau: ...feriti-va de etnobotanice!
„Sunt convins ca nu e un fenomen raspandit in primarie (...) Insa eu pot banui ca am mai cunoscut persoane care, prin comportamentul pe care il au, ne pot face sa suspectam ca au practicat sau practica un astfel de consum. De aceea, vin repetitiv si lansez mesaje… Vin cu mesaje catre tineri, dar nu numai catre tineri, sa se pazeasca de asemenea substante care provoaca tulburari grave de comportament si chiar pot pune in pericol viata celor care consuma”, a conchis Robu.

directia fiscala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005828 (s)