News Flash:

Primarul Robu cere paza la pasajul Michelangelo. "Se fura!"

18 Aprilie 2015
1143 Vizualizari | 2 Comentarii
Oficialii Primariei Timisoara spun ca pasajul Michelangelo trebuie sa fie pazit de politisti locali pentru ca pe santierul respectiv au existat probleme.
„De acolo s-au furat la inceput pompe, s-au taiat cabluri, si evident ca noi suntem oameni responsabili, trebuie sa luam masuri sa nu se mai intample asa ceva. Pe de alta parte, santierele isi au regulile lor si nu trebuie sa patrunda persoane neautorizate. Nu poate patrunde nimeni. Politia Locala pazeste, opreste si accesul, ca nu are nimeni ce sa caute acolo”, a explicat, vineri, primarul Nicolae Robu.
Intrebat daca executantii nu ar trebui sa se ocupe ei de asigurarea pazei pe acest santier, Robu a replicat, vizibil iritat de subiect, ca primaria nu isi asuma riscul sa nu termine in bune conditii lucrarile la pasajul Michelangelo din cauza unor eventuale furturi si distrugeri.
„Responsabilitatea pentru acest santier este una uriasa si noi am considerat ca la ceea ce avem in oras ca si fauna se impune si o astfel de masura. Dumneavoastra puteti sa o criticati, timisorenii vor aprecia pana la urma”, a adaugat edilul.
In ceea ce priveste anumite probleme care ar fi aparut la pasajul rutier, Robu a explicat ca intr-adevar a inceput sa iasa apa in subteran pe unele portiuni, dar edilul spune ca era de asteptat asta si ca este doar temporar, scrie tion.ro.
„Ceea ce a aparut specialistii stiau ca o sa apara, dar nu stiau locul (…) Tehnologia de realizare a peretilor verticali a fost aceea a peretilor mulati. La imbinarea dintre diversele tronsoane pe care s-a turnat betonul, desi se folosesc anumite ingrediente speciale, anumiti aditivi… nu iese nimic perfect si atunci la imbinarea cu fundatia, cu radierul, sunt portiuni unde nu este o etanseitate perfecta, panza freatica e sus, presiunea e importanta si sunt diverse surse… mai vine apa. Asta nu se poate stii inainte. Cu ocazia realizarii constructiei se mai vad anumite efecte… adica usoare prelingeri. Impotriva acestor efecte exista remedii. Exista solutii, nu sunt probleme atata tot ca ne-a prins iarna”, a explicat primarul, care a dat asigurari ca, odata terminata hidroizolatia, nu vor mai aparea probleme.
Cand va fi dat in folosinta noul pasaj Michelangelo? Reprezentantii primariei asteapta in continuare vremea buna, afirmand ca inca nu se poate lucra acolo.
„Ce a mai ramas de facut e putin, dar necesita ca temperaturile sa fie peste 5 grade Celsius si ziua si noaptea. In momentul in care vor fi aceste conditii, vom putea da drumul la lucrari. Asta-i situatia, nu putem sa lucram cu natura… Retetele tehnologice care au fost stabilite de specialisti necesita asta. Aplicarea acelei folii hidroizolatoare necesita peste 5 grade Celsius. Probabil ca de luni intr-o saptamana voi putea da ordinul de incepere a lucrarilor”, a mai declarat Robu.

politisti locali robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

sanda  | #738
Şi tu poţi fi la fel de eficient ca orice alt om despre care ai citit sau ai auzit
vreodată. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm
urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un
proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe
detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email sandaafrim@gmail.com
ALEXIE POPESCU  | #740
Există mai mult aur în creierul omului decât în pământ. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email alexiepopescu@yahoo.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038233 (s)