News Flash:

Primarul Robu acuza Guvernul Ponta

19 Octombrie 2015
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Desaga cu povesti din folclorul national este neincapatoare pentru promisiunile politicienilor in campanii, indiferent de culoarea lor politica. Nici nu mai stim cate ni s-au promis ca ne face Guvernul de bine, prin 2012, de la gara pana la spitale (euro)regionale si centuri; aveam un adevarat Eden daca se realiza macar 20% din acele vorbe. 
Unele proiecte le poti face cu bani de la bugetul local, altele, nu. O veste buna pentru timisoreni este aceea ca Primaria a semnat contractul pentru inceperea executiei lucrarilor pentru amenajarea unui prim tronson al inelului IV, sector strada Macin si strada Constructorilor, inclusiv racordul la strada Demetriade. „Lucrarile (1,6 km, n.r.) vor incepe in saptamanile viitoare. Este vorba despre o alocare de 12 milioane de lei, de la bugetul local. Vedem ca Guvernul nu face centura, Primaria nu poate face centura, ci doar se zbate sa convinga Guvernul sa o faca, Guvernul actual e surd, nu reactioneaza la solicitarile noastre nicidecum si trebuie sa-l penalizam cand vine momentul. Asta face PSD pentru Timisoara - nimic”, spune primarul Robu.
Lucrarea nu tine loc de centura, ci este un inel periferic, apoi vor urma si alte tronsoane, astfel incat sa poata fi posibila scoaterea masinilor din zona centrala a Timisoarei, unde este un trafic sufocant, scrie ziuadevest.ro.
Tronsonul ar trebui finalizat pana in 2018 si cuprinde strada Macin – intersectia cu Avram Imbroane, pana la strada Constructorilor, va merge apoi pe liziera Padurii Verzi, unde acum nu exista drum, si va face legatura cu Calea Lipovei.

constructorilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007257 (s)