News Flash:

Primarul Ploiestiului, arestat pentru luare de mita si abuz in serviciu

4 Martie 2015
1534 Vizualizari | 1 Comentarii
Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, retinut de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul finantarii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti cu fonduri de la Consiliul Local, a fost arestat preventiv, miercuri, de Tribunalul Prahova.
La iesirea din sala de judecata de la Tribunalul Prahova, primarul Iulian Badescu a spus ca nu poate sa creada ce i se intampla si ca aceasta este o justitie de tip "sovietic".
Miercuri, primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a fost scos din Spitalul Judetean de Urgenta, unde fusese internat cu hipertensiune si glicemie crescuta, fiind dus cu o ambulanta la Tribunalul Prahova, unde judecatorii au decis cu privire la propunerea de arestare preventiva formulata pe numele sau.
Iulian Badescu, retinut de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul finantarii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti cu fonduri de la Consiliul Local, a ajuns de urgenta la spital marti seara, dupa ce i s-a facut rau in timp ce era transportat catre arestul Politiei Prahova, situat in municipiul Campina, la 30 de kilometri de Ploiesti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005239 (s)