News Flash:

Primarul Nicolae Robu promite noi parcuri pentru copii

11 Iulie 2016
929 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1
Timisorenii care locuiesc in sudul orasului se vor bucura de doua parcuri noi, cu locuri de joaca. Nu se stie exact cand, pentru ca momentan este doar o idee lansata de primarul Nicolae Robu.
Reprezentantii Primariei Timisoara au identificat un teren destul de mare aproape de intersectia Bd. Iosif Bulbuca cu Bd. Sudului, unde se doreste amenajarea de locuri de joaca si amenajarea unui parc.
„Pe Liviu Rebreanu, portiunea de la Iosif Bulbuca, in apropiere de intersectia cu Bd. Sudului, exista o biserica. In perimetrul de la biserica inspre strada Orion cu delimitare spre nord de Liviu Rebreanu, spre sud de Aleea Icar si spre vest delimitare de strada Astrilor, aproximativ, un teren la care s-au clarificat lucrurile in ceea ce priveste proprietatea. E liber de sarcini, are 7.000 de mp, acolo vom amenaja locuri de joaca si vom face amenajarea de parc. El este parc acum, este un spatiu verde, dar unul neamenajat, doar iarba si copaci. Vom face incat sa poata avea o valoare de intrebuintare mai ridicata decat cea actuala”, a explicat Robu, scrie tion.ro. Un alt teren a fost descoperit aproape de AEM, unde o parcela ar apartine primariei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005717 (s)