News Flash:

Primarul Nicolae Robu, prezent la urne inca de la primele ore. Pentru ce a votat edilul Timisoarei

16 Noiembrie 2014
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, s-a prezentat la vot, in cursul diminetii de duminica, insotit de sotie si de fiica sa, adus cu masina de catre parlamentarul Ben-Oni Ardelean. La iesirea de la urne edilul a declarat ca a votat pentru ca Romania sa aiba sansa de a fi o tara a oamenilor cinstiti si harnici, si nu a celor orientati spre jaf.
Primarul Nicolae Robu a votat in jurul orei 9.00, la una dintre sectiile de la Scoala Generala nr. 30 din cartierul Soarelui, acolo unde locuieste, scrie tion.ro.
„Am votat pentru ca Romania sa aiba o sansa la consolidarea ca stat de drept, o sansa la prosperitate, o sansa sa fie o tara a oamenilor cinstiti si harnici, si nu a celor orientati spre jaf. Am votat cu incredere ca valorile occidentale vor fi promovate in Romania cu consecventa, ca Romania isi va intari rolul si locul de stat membru al Uniunii Europene, al NATO, si va consolida parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii”, a declarat edilul la iesirea de la urne.
Fiica sa, Andreea, care l-a insotit, a afirmat ca a votat cu gandul la un viitor mai bun.
„Am votat pentru o Romanie prospera, o Romanie a faptelor. Dorim un viitor bun si speram ca acum putem sa ajutam pentru a ne oferi noua un viitor cat mai bun”, a explicat fiica primarului dupa ce a iesit din sectia de votare.

ben-oni ardelean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006978 (s)