News Flash:

Primarul Gheorghe Nichita, adus cu mascatii la DNA Bucuresti

30 Aprilie 2015
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
nichita dna
Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si la sediul primariei si la Politia Locala, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in acest an, edilul urmand sa fie adus la Bucuresti.
Primarul Gheorghe Nichita a fost ridicat de procurori de la vila sa din Copou in jurul orei 14.30, el fiind insotit de doi mascati care l-au urcat intr-o duba, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Nichita urmeaza sa fie adus la DNA Bucuresti, pentru audieri.
Si seful Politiei Locale, Liviu Hliboceanu, a fost ridicat de anchetatori in jurul orei 13.30, el fiind dus tot la DNA Bucuresti.
La ora transmiterii acestei stiri, perchezitiile DNA la sediul Primariei Iasi si la Politia Locala continua.
Joi dimineata, procurorii DNA au descins la 21 de adrese, printre care sediul Primariei Iasi, Politia Locala, precum si la locuinta primarului PSD Gheorghe Nichita si la cele ale sefilor Politiei, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in acest an.
Intr-un comunicat de presa transmis joi dimineata, Directia Nationala Anticoruptie precizeaza ca procurorii DNA de la Sectia de combatere a coruptiei fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind infractiuni asimilate celor de coruptie, comise de la inceputul anului 2015 pana in prezent.
In acest caz, au loc 21 de perchezitii in judetul Iasi, din care trei sunt sediile unor institutii publice, iar restul la sediile unor societati comerciale si locuintele unor persoane.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca procurorii anticoruptie fac perchezitii la sediul Primariei Iasi, la Politia Locala, precum si la locuinta primarului Gheorghe Nichita si la cele ale sefilor Politiei.

politia locala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004848 (s)