News Flash:

Primarul Emil Boc, obligat sa amplaseze placute in limba maghiara in oras

21 Februarie 2017
466 Vizualizari | 0 Comentarii
emil boc
Tribunalul Cluj a decis, marti, sa il oblige pe primarul Emil Boc sa amplaseze placute indicatoare la intrarile in Cluj-Napoca si cu denumirea in limba maghiara a orasului, Primaria urmand sa faca recurs in 15 zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Tribunalului Cluj, Simona Trestian, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca magistratii au admis o cerere de amplasare a placutelor bilingve formulata de Asociatia Minority Rights.
”Tribunalul Cluj a admis cererea de chemare in judecata formulata de reclamanta Asociatia Minority Rights in contradictoriu cu primarul municipiului Cluj-Napoca avand ca obiect obligatia de a face. Obliga paratul (primarul municipiului Cluj-Napoca – n.r.) la inscriptionarea pe aceleasi tablite indicatoare a denumirii localitatii Cluj-Napoca si in limba materna a minoritatii etnice maghiare. Cu drept de recurs in 15 zile la Curtea de Apel Cluj”, a spus Simona Trestian.
Purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca municipalitatea va face recurs la Curtea de Apel Cluj.

tribunalul cluj cluj-napoca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1073 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026577 (s)