News Flash:

Primaria vrea inca o fantana cu luminite intr-un sens giratoriu din Timisoara, cea cu numarul 6

4 Iulie 2018
853 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu telefon live

Administratia Robu estre convinsa ca fantanile care vor fi amenajate in cinci sensuri giratorii din oras vor avea un mare succes, asa ca a dat ordin sa se faca cea de-a sasea. Va fi tot in zona mall, iar primaria pune la bataie 6.000 de lei doar pentru studiul de fezabilitate. Vorbim, in total, de peste 10.000 de euro pentru SF necesare celor sase fantani cu luminite din intersectii.

In luna mai, municipalitatea a scos la licitatie serviciile de proiectare, faza SF, pentru cinci fantani ornamentale cu leduri in sensurile giratorii din Timisoara. Vorbim, in total, de o suma de 9.000 de euro doar pentru studiile de fezabilitate, care sa ne spuna cum ar trebui sa se faca fantanile ornamentale cu luminite din Piata Balcescu, din Piata Iuliu Maniu, din zona Selgros – in Calea Aradului, din Calea Lipovei – intersectia Armoniei cu Ion Ionescu de la Brad si pe Bd. Antenei – zona Praktiker, adica zona mall.

Tot in zona mall, reprezentantii primariei mai vor o fantana. Va fi chiar in sensul de la Galeria 1, care leaga Bd. Antenei de Calea Sever Bocu. Chiar luna trecuta a fost lansata licitatia pentru desemnarea unei firme care sa presteze servicii de proiectare (SF), in valoare de 6.000 de lei, estimativ, fara TVA, ceea ce inseamna 7.140 de lei cu tot cu TVA.

„In baza contractului vor fi prestate servicii de proiectare in vederea elaborarii documentatiei tehnico-economice, inclusiv intocmire studiu de fezabilitate pentru executie fantana ornamentala – Galeria 1 astfel cum sunt acestea impuse in tema de proiectare si in nota conceptuala”, se arata in anuntul de participare la licitatie.

Ce se doreste de fapt? O fantana ornamentala cu leduri si show controlat de la distanta.

„Se propune executia unei fantani ornamentale, in sensul giratoriu din zona Galeria 1, intersectie Bd. Antenei cu Calea Sever Bocu. Fantana va avea un bazin cu un diametru de aproximativ 20 m, partial suprateran, realizat din beton armat, hidroizolat, finisat interior si exterior. Sistemul functional al fantanii va fi compus din urmatoarele elemente: jeturi apa, controlabile individual prin intermediul unei electrovalve submersibile, proiectoare cu led, submersibile din inox controlabile, sistem filtrare, dynamic show controller, accesorii hidraulice diverse necesare montajului complet”, mai scrie in anunt.

Exact aceleasi cerinte au fost si la celelalte viitoare fantani ornamentale din sensurile giratorii. Intr-un an in care abia se descurca cu banii, primaria aloca peste 10.000 de euro pentru studii de fezabilitate privind amenajarea unor fantani cu luminite in sase sensuri giratorii din oras.

Licitatia este una deschisa, iar firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 18 iulie, la ora 15.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005683 (s)