News Flash:

Primaria Timisoara vrea sa cumpere si alte tramvaie reconditionate

25 Noiembrie 2015
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai reabilitat
Dupa ce primele doua tramvaie vechi reabilitate au intrat in paine in aceasta toamna la Timisoara, iar alte 7 au ajuns deja la fabricile din Arad si Pascani pentru modernizare, iata ca in cateva luni alte 5 vor lua drumul uzinelor ce le vor schimba complet infatisarea.
Astfel ca, din vara anului viitor e posibil ca toate sa fie gata, iar timisorenii sa se plimbe cu nu mai putin de 14 tramvaie estetice, cu camere video, internet, scaune cu incalzire si aer conditionat.
Cele 7 tramvaie trimise la reabilitare in a doua sarja vor fi gata cu mult mai repede decat primele doua.
„S-au reabilitat doua tramvaie la inceput, si nu mai multe, pentru ca a fost nevoie sa se treaca prin etapa de omologare. Aceasta reabilitare a insemnat o productie de tramvaie noi, pentru ca din vechile tramvaie nu s-a pastrat decat sasiul, platforma aceea care a fost, si aceea reconditionata. Pana la urma si osiile, care initial s-au dorit pastrate, nu s-au pastrat, ci s-au pus osii noi. In consecinta, am avut de-a face  aproape cu un nou proces de productie de noi vehicule pentru tramvaiele pe care le-am botezat Armonia. Acum, pentru urmatoarele este mult mai simplu. Cele doua firme din Pascani si Arad ne-au si cerut sa le trimitem pe toate 7 deodata, pentru ca nu se mai pune problema sa se lucreze la cate unul, ci fiecare din firme poate introduce in productie mai multe deodata, pentru ca toate piesele sunt cunoscute deja si proiectele sunt validate si suntem in etapa de productie de serie. Mai intai am fost in etapa de productie de prototipuri, acum e productie de serie„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Nicolae Robu.
Edilul spune ca, cel tarziu in primavara, toate cele 7 noi Armonii vor fi pe traseu. Pe masura ce acestea vor fi trimise catre Timisoara, inca 5 vor lua drumul Aradului si Pascaniului pentru modernizare.
„Pe langa cele 7, vor merge alte 5, care sunt din primul lot, din care am trimis doua„, precizeaza pentru opiniatimisoarei.ro Nicolae Robu.

timisoara aer conditionat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007689 (s)