News Flash:

Primaria Timisoara, acuzata ca a ucos in mod brutal ciorile din oras

24 Aprilie 2016
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
ciori1
Reprezentantii asociatiei Pet Hope acuza primaria si Universitatea de Stiinte Agricole Timisoara ca musamalizeaza actiuni „ilegale” pe domeniul public.
Mai exact, asociatia de protectie a animalelor Pet Hope acuza Universitatea de Stiinte Agricole ca a dispus taierea ramurilor de copac pe care se aflau cuiburile de ciori, pentru a scapa de aceste zburatoare printr-o metoda „cruda si ilegala”.
„Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Timisoara si Primaria Timisoara si-au facut un obicei din incalcarea legislatiei de protectia a mediului. Confruntati cu sesizarile mai multor cetateni si specialisti, Universitatea de Stiinte Agricole si Primaria Timisoara pun presiuni acum pentru ca actiunile lor sa nu ajunga in atentia presei si a opiniei publice. In perioada 09 - 10 aprilie 2016 conducerea Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara, deranjata de pasarile din curtea institutiei a hotarat sa scape cu orice pret de cuiburile ciorilor, astfel ca a apelat la o metoda cruda si ilegala, taind ramurile arborilor pe care se aflau cuiburile cu puii abia iesiti din oua!, transmit reprezentantii Pet Hope, scrie ziuadevest.ro. Conform reprezentantilor asociatiei, aproximativ 50 de cuiburi cu pui si-au gasit sfarsitul chiar sub ochii studentilor din cadrul USAMVB, care au fotografiat cuiburile doborate si puii morti, imaginile starnind un val de indignare pe retelele de socializare.

agricole timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006883 (s)