News Flash:

Primaria Timisoara a inchiriat sapte autobuze Primariei Deva

10 Septembrie 2018
1871 Vizualizari | 0 Comentarii
tm autobuze1

Societatea de Transport Public Timisoara (STPT), aflata in subordinea municipalitatii, a incheiat un contract cu reprezentantii Primariei Deva pentru inchirierea a sapte autobuze care sa asigure transportul in comun din resedinta judetului Hunedoara. La Deva, contractul Primariei cu firma privata care asigura transportul in comun a fost suspendat recent.
Sapte autobuze marca Mercedes Conecto vor asigura transportul in comun in Deva, dupa ce reprezentantii Primariei Deva si cei ai Societatii de Transport Public Timisoara au semnat un contract in acest sens.

"Chiar in acest moment, la sediul Societatii de Transport Public Timisoara a fost semnat contractul de inchiriere pentru cele sapte autobuze Mercedes Conecto care vor asigura, incepand de joi, transportul public local in municipiul Deva", a anuntat, pe Facebook, Florin Oancea, primarul orasului Deva.

Conducerea STPT spune ca documentul semnat marti este unul avantajos pentru compania de transport din Timisoara si nu afecteaza in niciun fel activitatea din teren.

"Contractul s-a semnat pana in 31.12.2018. Este o inchiriere de 0,7 lei plus TVA pe kilometru, cu obligativitatea de minim 40.000 de kilometri pe luna. Ne-au solicitat ei sa le inchiriem, am primit un telefon de acolo. Noi avand in parc un numar de unitati peste cel pe care il folosim, nu ne afecteaza activitatea. In prezent avem 77 de unitati functionale, doar autobuze, iar in acest moment folosim 40", a declarat, pentru News.ro, Nicolae Bitea, directorul STPT.
Calatorii din Timisoara sunt nemultumiti de modul in care functioneaza transportul in comun din oras, insa conducerea STPT sustine ca motivul pentru care nu poate scoate pe trasee mai multe autobuze este lipsa soferilor.

News.ro


primariei deva hunedoara deva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005445 (s)