News Flash:

Primaria s-a decis: Unde vor fi organizate targurile anul viitor

15 Noiembrie 2014
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
Dupa experientele avute cu organizarea Festivalului Vinului in Parcul Rozelor si cu asa-zisele targuri de antichitati si produse handmade de pe strada Marasesti, reprezentantii Primariei Timisoara au decis: Festivalul Vinului si alte festivaluri de acest gen vor avea loc in zona Padurii Verzi si nu se va mai permite organizarea unor asemenea targuri pe Marasesti. Robu vrea… ”delicatesuri”.
Daca la Festivalul Vinului primarul Nicolae Robu spune ca nu a ajuns sa vada, pe strada Trandafirilor, tarabele cu ciorapi, sutiene, prosoape de bucatarie, gablonturi, lacuri de unghii si icoane, langa standurile cu mititei si hamsii, despre asa-zisele targuri de antichitati si produse hand-made de pe strada Marasesti edilul a auzit si sustine ca a cerut si amenzi. De altfel, politistii locali i-au si sanctionat pe comerciantii de pe Marasesti, la finele lunii trecute, pe motiv ca nu au respectat specificul aprobat al targului.
Reprezentantii municipalitatii au decis intre timp sa nu mai permita organizarea unor asemenea targuri in centrul orasului, pe strada Marasesti.
„N-am fost la Festivalul Vinului, dar, dupa cate am auzit, alaturi de lucrurile bune care au fost prezente, au fost si aspecte negative (…) Trebuie sa fim mult mai atenti, sa nu se mai strecoare tot felul de vanzatori de prostii care nu au ce cauta in Timisoara. N-au ce cauta astfel de produse… Aprobarile n-au fost date pentru asa ceva, numai ca am inteles ca unii au subcontractat, scrie tion.ro. Vom intra drastic. Si pe strada Marasesti au aparut astfel de vanzatori, nu vor mai aparea. Acolo s-au dat amenzi, am fost sesizat si am dat telefon Politiei Locale sa mearga sa-i amendeze. Nu mai dam aprobari, pe strada Marasesti nu va mai fi deloc asa ceva. Nu mai facem targuri, ca nu merge. Facem expozitii, tablouri, sculpturi, targuri de carte, produse alimentare, delicatesuri, altceva… Nu vom mai face, pentru ca oamenii nu inteleg ca suntem in Timisoara, nu intr-o piata de vechituri, ci in Timisoara, pe strada Marasesti sau in Parcul Rozelor, unde cu totul altul este nivelul”, a anuntat primarul Nicolae Robu.
Festivalul Vinului va fi mutat anul viitor in zona Padurii Verzi, spun autoritatile locale.

festivalul vinului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006636 (s)