News Flash:

Primaria Resita avertizeaza cu executarea silita restantierii la plata impozitelor locale

12 Octombrie 2016
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria resita
Resitenii care au restante la plata impozitelor locale au la dispozitie 30 de zile sa isi achite datoriile, in caz contrar primaria municipiului trecand la executari silite, a informat primarul Ioan Popa. 
''Eu rog pe aceasta cale populatia Resitei, care are restante la impozitele pe cladiri, terenuri, dar, in special, pe mijloacele de transport, sa le achite. Le acordam 30 de zile, termen de gratie, pentru conformare voluntara. In cazul in care acest lucru nu se va intampla, vom face o lista publica, pe site-ul Primariei Resita, dar si pe alte mijloace online, si vom face demersurile pentru sechestrarea bunurilor mobile ale acestor persoane si aici ma refer la autoturisme, la mijloacele de transport in general'', a mentionat primarul municipiului Resita. 
Municipalitatea are de incasat restante in valoare de 30 milioane de lei ce provin de la persoane fizice si juridice care au de achitat impozite pe terenuri sau mijloace de transport. Suma de 5,7 milioane de lei o are de incasat Primaria Resita doar de la posesorii de autoturisme care nu si-au platit impozitul pe anul in curs. 
In total, Directia Impozite si Taxe din Primaria Resita are de primit aproximativ 60 milioane de lei, adica circa 15 milioane de euro. Suma de 37 milioane de lei reprezinta datorii ale societatilor aflate in insolventa, in reorganizare sau in faliment, sansele de recuperare a acestor bani fiind minime. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005443 (s)