News Flash:

Primaria continua demolarea garajelor in Timisoara

15 Aprilie 2014
631 Vizualizari | 0 Comentarii
Municipalitatea timișoreană avertizează că va trece la demolarea de noi garaje. Sunt vizate 20 de construcţii din zona bulevardului Eroilor de la Tisa nr.7. Viceprimarul Traian Stoia spune că 18 garaje au autorizaţie, însă în ele funcţionează ilegal societăţi comerciale, iar alte două sunt construite ilegal.
„In Complexul Studențesc sunt o serie de garaje care au fost controlate de serviciul specializat din Primărie. Acolo au fost descoperite un număr de 18 garaje, o singură baterie s-a cercetat, sunt autorizate ca și garaje. Mai apar două pe langă astea fără niciun fel de autorizare. Doar două sunt folosite ca și garaje, astea care nu au autorizație. Restul sunt folosite ca și spații cu altă destinație. E total legal, pentru că ele sunt garaje ca oamenii să-și țină mașinile acolo”, a declarat Traian Stoia, viceprimarul Timișoarei, scrie pentrutimisoara.ro.
Totodată, edilul afirmă că pană în prezent o singură cerere a fost înregistrată la Primărie, de la un comerciant care intenționa să-si ridice o construcție pentru un spațiu comercial.
“Nu au ce intra în legalitate, pentru că alea sunt construcții pentru garaje, nu pentru a face activități comerciale acolo, langoși, copiere de acte. Niciodată nu pot deveni spații comerciale, legal, acolo. O să avem o discuție aplicată cu juridicul și în funcție de ce spune legea vom vedea ce face. Părerea mea e că trebuie date jos, fără discuții. O să vorbesc cu primarul să văd ce putem face”, adaugă Traian Stoia.
Așadar, în funcţie de răspunsul juriştilor din Primărie, municipalitatea va decide cum va proceda în continuare şi dacă se va ajunge pană la demolarea garajelor.

traian stoia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1087 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017455 (s)