News Flash:

Primar din Timis, amendat de ISU!

13 Martie 2016
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
alin nica
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat al judetului Timis au trimis, vineri dimineata, o echipa in control la Primaria Dudestii Noi.
Pompierii au vrut sa verifice daca primarul a respectat legea in noaptea de vineri spre sambata, cand Sala de Consiliu a institutiei a luat foc.
„In data de 11.03.2016 Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „BANAT” al judetului Timis a executat un control tematic privind apararea impotriva incendiului si protectie civila la primaria comunei Dudestii Noi, pe Calea Becicherecului numarul 29. In urma controlului a fost aplicata sanctiunea contraventionala constand intr-o amenda in valoare de 1.000 lei conform art. 14 litera l) din Legea 307/2006 cu completarile si modificarile ulterioare, deoarece nu a fost informat Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta despre izbucnirea incendiului din data de 04.03.2016, iar raportul de interventie nu a fost transmis in termenul legal de trei zile”, a declarat Bogdan Mutu, purtatorul de cuvant al ISU Banat, potrivit tion.ro.
Va reamintim ca incendiul a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata in Sala de Consiliu a primariei din Dudestii Noi. Flacarile au afectat complet interiorul si au avariat serverul institutiei, dar si calculatorul pe care erau stocate documentele Consiliului Local Dudestii Noi, spun surse din cadrul primariei.Totusi, nici unul dintre cei care lucreaza la primarie nu a sunat la 112 sa ceara ajutor si nimeni nu le-a dat de stire pompierilor si politistilor nici macar prin apel direct.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005328 (s)