News Flash:

Prima tentativa de frauda la BAC, in Timis. Un elev a fost eliminat din examen

22 August 2017
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
bac in banca
Un candidat in prezenta sesiune de bacalaureat din Timisoara a fost eliminat din proba de luni, pentru tentativa de frauda si nu va mai putea sustine examenul in viitoarele doua sesiuni. 
''Este un baiat de la Colegiul 'E. Ungureanu' din Timisoara si a fost depistat in momentul in care i-a sunat telefonul celular in geaca, in timpul probei scrise de la limba romana'', a declarat luni presei Aura Danielescu, sefa Inspectoratului Scolar Timis. 
La prima proba a bacalaureatului, in Timis s-au prezentat 410 candidati din cei 532 inscrisi. 
In actuala sesiune a examenului maturitatii, in Timis s-au inscris peste 1.200 de candidati, dintre care peste 700 provin din promotia actuala, iar ceilalti, din 
promotii anterioare, majoritatea fiind fosti elevi de la cursurile la zi, urmati de cei de la frecventa redusa si seral. 
In sesiunea din luna iulie, rata promovabilitatii a bacalaureatului in judetul Timis a fost de aproape 73%. 
Cea mai slaba performanta de promovabilitate in judetul Timis a fost inregistrata in 2011, cand doar putin peste 31% din cei 7.000 de candidati au trecut de prima sesiune a respectivului examen, iar cateva licee care au avut promovabilitate mai mica de 15% au fost obligate sa-si reduca numarul de clase. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005617 (s)