News Flash:

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce primarita Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Nationala

15 Iunie 2018
898 Vizualizari | 0 Comentarii
sim

Liderul WTA, Simona Halep, a declarat, vineri, referitor la incidentul de pe Arena Nationala, cand Gabriela Firea a fost huiduita, ca ea nu face politica si ca a mers pe stadion strict ca sa impartaseasca bucuria de a arata trofeul cu fanii sai.
"Eu nu fac politica, nu vreau sa spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur si simplu ca sa impartasesc aceasta bucurie de a arata trofeul oamenilor care au venit si pentru ei am raspuns pozitiv invitatiei, strict pentru ei, atat", a declarat, vineri, Simona Halep, prezenta la "Halep Challenge", o competitie de hochei care se desfasoara la patinoarul din Otopeni.

Luni, la evenimentul dedicat Simonei Halep de pe Arena Nationala, in momentul in care Gabriela Firea si-a inceput discursul prin care i-a facut loc pe scena Simonei Halep, mii de oameni au huiduit-o la unison. Ulterior, primarul general a transmis ca inca de dimineata s-a incercat compromiterea actiunii de ceea ce numeste „aparatul sorosist”. Apoi, pagina de Facebook a Gabrielei Firea a fost inchisa si redeschisa de mai multe ori, in cele din urma postarea fiind stearsa.


arena nationala gabriela firea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005972 (s)