News Flash:

Prima reactie a lui Rudel Obreja dupa condamnarea din dosarul ”Gala Bute”

29 Martie 2017
992 Vizualizari | 0 Comentarii
rudel obreja
Fostul presedinte al Federatiei Romane de BoxRudel Obreja, a facut primele declaratii dupa condamnarea pe care a primit-o in dosarul ”Gala Bute”.

”Acest dosar a plecat acum sase ani cu sapte acuzatii, cu patru de infractiuni legate de fondurile europene si alte trei pentru nu mai stiu ce si niciuna nu s-a mai regasit in dosarul care a pornit in 2014-2015. Urmatoarele trei cu care am fost trimis in judecata nu au legatura cu Gala. S-a dorit sa se gaseasca vinovati cu orice pret. Am fost acuzat de spalare de bani, am fost achitat, am fost condamnat pentru luate de mita, complicitate cu doamna Udrea povesti cusute cu ata alba...
E un nonsens juridic aceasta complicitate. Cat despre evaziune, mi-a fost respinsa cererea legata de o expetiza independenta. Am cerut asta. La dosarele care vin in apel pe plangeri unde nu li s-a permis in instantele inferioare sa beneficieze de acest drept legal, Curtea Suprema da castig de cauza. In acest dosar, eu am cerut expertiza si mi-a fost respinsa! Cum sa te aperi, sa demonstrezi ca nu esti vinovat, cand vine expertul DNA, deci acuzarea, si spune ca am furat bani, iar eu nu pot veni cu alta expertiza?", a spus Rudel Obreja la un post de televiziune.

fostul presedinte federatiei romane box rudel obreja udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006338 (s)