News Flash:

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa scrisoarea primita de la Rudolph Giuliani

28 August 2018
808 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea conf

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, luni, ca a primit si el scrisoarea lui Rudolph Giuliani pe tema protocoalelor secrete SRI – Parchet, in urma careia Occidentul va privi cu mai multa atentie la abuzurile ingrozitoare care s-au comis in tara noastra in numele luptei anti-coruptie.
”Am primit din partea domnului Rudolph Giuliani aceeasi scrisoare pe care a primit-o si presedintele Iohannis. Concluzia amara a acestei scrisori este ca increderea in sistemul de Justitie din Romania este serios zdruncinata in fata partenerilor externi si a investitorilor straini. Domnul Giuliani pune cu adevarat degetul pe rana – o rana care este inca deschisa si pe care Romania va trebui sa o trateze transant si cu mult curaj, daca mai vrem sa ramanem in familia statelor democratice din spatiul Nord-Atlantic”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit unui comunicat de presa remis MEDIAFAX.

Liviu Dragnea mai arata ca Rudolph Giuliani este un celebru procuror federal al Statelor Unite, care a luptat in mod real cu mafia si coruptia si a carui probitate morala si profesionala impune respect peste tot in lume.

”Iar cand acesta vorbeste despre incalcarea grava a drepturilor omului si a principiilor statului de drept in Romania, prin protocoalele secrete dintre SRI si DNA, prin intimidarea judecatorilor si a martorilor sau prin ascultarea excesiva a telefoanelor, atunci Occidentul va privi cu mai multa atentie la abuzurile ingrozitoare care s-au comis in tara noastra in numele luptei anti-coruptie. Presedintele Iohannis nu mai poate pretinde ca nu e nimic grav sau ca inca nu a lecturat scrisoarea domnului Giuliani. O astfel de pozitie nu ar face decat sa intareasca perceptia publica larg raspandita ca domnia sa este tributar Statului Paralel, pe care l-a protejat pana acum. La fel de revoltatoare este si reactia celui care ar trebui sa reprezinte interesele Romaniei in Statele Unite si care a folosit numele ilustrului senator John McCain, in incercarea de a acoperi adevarurile dureroase din scrisoarea domnului Giuliani. Domnul Maior si-a depasit in mod clar mandatul, iar din acest moment nu mai poate fi privit cu incredere de partenerii americani. Salut decizia Ministerului de Externe de a-l chema sa explice aceasta iesire in decor si sper ca macar de aceasta data presedintele Iohannis sa faca ceea ce este in interesul Romaniei”, a adaugat presedintele Camerei Deputatilor. Mediafax


liviu dragnea rudolph giuliani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007236 (s)