News Flash:

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa ce Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros

11 Iunie 2017
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
ilie si halep
Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, sambata ca Simona Halep ramane o campioana chiar daca a fost invinsa in finala turneului Roland Garros de Jelena Ostapenko, precizand ca este dureros sa pierzi un meci in ultimul act al unei competitii dupa ce ai condus cu 1-0 la seturi.

"Suntem toti dezamagiti, normal. Asa cum cu siguranta este si ea. A fost atat de aproape sa castige finala. A avut la un moment dat parca trei mingi de 4-0 (n.r. - in setul doi), dar adversara ei a intors meciul si a castigat. E pacat cand pierzi asa. Daca se intampla in primul tur, era mai usor, dar in finala sa pierzi asa e dureros. Insa indiferent ca a pierdut, Simona ramane o campioana si speram toti sa revina cat mai repede", a spus Nastase.


Fostul tenisman a mentionat ca o astfel de infrangere nu este usor de uitat, dar este increzator ca Simona Halep va putea sa revina. "Ii va fi destul de greu sa se monteze din nou pentru ca este a doua finala la Roland Garros pe care o pierde, dar nimic nu e usor. Eu am incredere ca va reveni repede, iar urmatoarea sansa de a castiga un Grand Slam este Wimbledon-ul. Trebuie sa mearga inainte. Dupa cum am spus, ea ramane o campioana", a afirmat Nastase pentru agerpres.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko (47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sambata, in finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului. Halep a condus cu 1-0 la seturi, a avut 3-0 in setul al doilea si 3-1 in decisiv, dar nu a reusit sa isi pastreze acest avantaj si s-a inclinat dupa o ora si 59 de minute.


Jucatoarea romana a ratat pentru a doua oara titlul la Roland Garros, dupa ce in 2014 a fost intrecuta in ultimul act de rusoaica Maria Sarapova, cu 6-4, 6-7, 6-4.


Halep, care de luni va fi numarul doi mondial, s-a ales cu 1.060.000 euro si 1.300 de puncte WTA, iar castigatoarea a fost recompensata cu 2.100.000 euro si 2.000 de puncte WTA.

ilie nastase simona halep nastase simona halep jelena ostapenko
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004832 (s)