News Flash:

Prima reactie a lui Bute dupa KO-ul suferit in fata lui Eleider Alvarez

25 Februarie 2017
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
bute2
Boxerul român Lucian Bute, învins prin KO în reprize a cincea de columbianul Eleider Alvarez, vineri seara la Quebec (Canada), într-un meci la categoria semigrea, a precizat că are nevoie de o perioadă de reflecţie înainte de a lua o decizie în privinţa viitorului carierei sale pugilistice. 

"Nu pot spune acum dacă mă voi retrage. În acest moment aş putea afirma că nu. Însă poate că, după una sau două luni de repaus, nu voi mai avea dorinţa de a continua", a afirmat fostul campion mondial la finalul meciului. 

Bute a recunoscut că a fost surprins Alvarez cu lovitura de dreapta la figură care l-a trimis la podea şi nu crede că aceasta a fost cea mai grea înfrângere din cariera sa. 

"Consider că am fost în meci. Mă simţeam foarte confortabil şi am lăsat mâinile să plece, însă el m-a surprins cu dreapta sa. Astfel de lucruri se pot întâmpla în lumea boxului. Toate înfrângerile fac rău şi nu pot spune că aceasta a fost cea mai dură pe care am suferit-o. Am acum nevoie însă de o pauză", a mai spus boxerul român, care a ţinut să-l felicite, totodată, pe columbian pentru victoria sa. 

Eleider Alvarez a declarat, la rândul său, că aceasta este "cea mai frumoasă victorie de la debutul carierei" sale. 

"Aveam nevoie de o performanţă frumoasă pentru a-mi păstra locul de challenger. Acum nu mai există nicio scuză pentru a nu se organiza meciul împotriva lui Stevenson", a spus columbianul. 

Referindu-se la lovitura cu care l-a surprins pe român, Alvarez a explicat: "Este o lovitură pe care am mai utilizat-o. Am încercat să o expediez ceva mai devreme în meci, însă Bute era la o distanţă prea mare. Atunci când am rămas corp la corp cu el, am putut în sfârşit". 

În vârstă de 32 ani, Eleider Alvarez a câştigat cu această ocazie al 22-lea meci al său din tot atâtea disputate în cariera profesionistă (11 KO), va lupta acum pentru titlul mondial WBC la categoria semigrea cu canadianul Adonis Stevenson, deţinătorul centurii. 

Lucian Bute, care va împlini 37 de ani pe 28 februarie, a suferit vineri a patra sa înfrângere din cariera profesionistă (2 KO), care mai cuprinde 32 de victorii (25 KO) şi un meci egal. Fost campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Bute nu are nicio victorie în ultimele sale trei meciuri, pierzând două (cu James DeGale) şi terminând altul al egalitate (cu Badou Jack). 
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006544 (s)