News Flash:

Prima reactie a Ginei Pistoldupace s-a aflat ca se iubeste cu Smiley

15 Septembrie 2017
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
gina pistol decolteu
Este independenta si greu de cucerit. Gina Pistol nu se lasa prea usor cucerita. Oare Smiley a trecut cu brio aceste etape?! 


E frumoasa, dar ghinionista in amor. Si-a pus sufletul pe tava de multe ori si a trait multe dezamagiri in dragoste, potrivit Antena Stars. Pentru ca un barbat sa ajunga la inima ei trebuie sa parcurga mai multe etape. 


”Tocmai de-asta am preferat sa tin oamenii departe, barbatii departe si sa ii las sa se apropie doar cand am simtit eu ca totul e ok. Cand au vazut de fapt ca sunt o fata super-misto, ca sunt o tipa cuminte, ca sunt o tipa muncitoare, doar atunci. Nu cred ca am lasat vreodata impresia ca sunt genul de fata superficiala. Adica oamenii care au fost sa ma descopere au vazut ca nu am nicio legatura cu imaginea pe care presa mi-a creat-o la un moment dat. Eu cred foarte mult in chimie. Si cred ca asta e liantul care leaga relatia dintre cei doi. Dupa care nici eu nu sunt perfecta, din fericire. E absurd sa cauti perfectiunea la celalalt. Trebuie sa faci compromisuri si tu si el. De cele mai multe ori aveam nevoia sa fiu cu cineva. Simteam nevoia sa fiu cu cineva. Sa fiu si eu cu cineva.”, a declarat Gina Pistol intr-un interviu.

gina pistol smiley amor dezamagiri dragoste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005017 (s)