News Flash:

Prima masura a lui Nicolae Robu in noul mandat: restructurari in Primaria Timisoara

12 Iunie 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a emis o nota interna conducerii institutiei prin care anunta ca intentioneaza sa restructureze „radical” organigrama, el cerand sa i se faca propuneri in acest sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unei note interne semnata de Nicolae Robu si adresata viceprimarului Dan Diaconu, city-managerului Sorin Dragoi si sefilor de departamente din cadrul institutiei, acesta ii anunta ca intentioneaza sa restructureze „radical” organigrama si le cere sa ii faca propuneri in acest sens.
„Avand in vedere ca intentionez sa restructurez radical organigrama primariei, va rog sa-mi inaintati propuneri/ sugestii privind structurile pe care le conduceti/ coordonati! Faceti acest lucru in ideea de optim pentru interesul public, pentru achitarea in cat mai bune conditii a misiunii de a fi a aparatului nostru si nu avand ca tinta interesul personal al unuia sau altuia. Porniti de la o «foaie alba» si nu de la ce exista in prezent, evident, preluand pe acea «foaie alba» ceea ce considerati ca merita a fi preluat din ceea ce exista”, se arata in nota semnata de primarul Nicolae Robu.
Termenul limita pana la care sefii din Primaria Timisoara trebuie sa vina cu propuneri pentru reorganizarea institutiei este 13 iunie, ora 9.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006290 (s)