News Flash:

Prima imagine cu Monica Gabor si Mr. Pink in America, dupa ce s-a spus ca s-au despartit

10 Iunie 2017
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
monica gabor
Monica Gabor s-a intors in Statele Unite ale Americii, dupa ce a stat mai bine de o luna in Romania. In tot acest timp, vedeta si-a petrecut timpul alaturi de fiica ei, Irina.

Vedeta nu ar mai fi vrut sa se intoarca in America, ba chiar sustinea la un moment dat ca Mr. Pink ar fi fericit indiferent de alegerile pe care ea le va face. Semnele de intrebare incepusera sa apara cu privire la relatia Monicai Gabor cu Mr. Pink.

In urma cu putin timp, Monica Gabor a postat prima fotografie cu ea si Mr. Pink din Statele Unite ale Americii. Vedeta a transmis si un mesaj. ”Buna dimineata! Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase pe care mi le-ati trimis. Va multumim de asemeni pentru increderea acordata”, a scris Monica Gabor pe una dintre retelele de socializare.

Monica Gabor s-a nascut pe 8 ianuarie 1988 la Bacau si este fotomodel. Ea a fost casatorita cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divortat in 2011. La scurt timp, cenusareasa din Bacau ajunsa diva de Bucuresti s-a stabilit in America, acolo unde ar avea o relatie cu un chinez, Mr. Pink, fetita cuplului, Irina, ramanand in grija tatalui. Pe parcursul anilor, Monica si-a vizitat rar fiica.
vezi aici imaginea

monica gabor romania irina america mr pink
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005570 (s)