News Flash:

Pret unic de 20 de lei pentru meciul Romania-Finlanda. Intrare gratuita pentru suporterii care si-au cumparat bilete virtuale

6 Octombrie 2015
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
fani romania
Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca fanii echipei nationale isi vor putea achizitiona bilete pentru meciul cu Finlanda, de joi, din preliminariile Euro-2016, la pretul unic de 20 de lei. Totodata, suporterii care au cumparat bilete virtuale in cadrul campaniei "Jucam fara spectatori, dar fara suporteri, niciodata" vor avea intrarea gratuita la meciul Romania - Finlanda.
"Va fi un un pret unic, de 20 de lei, fie ca e vorba de tribuna I, peluze sau inele, dar exceptand zona VIP. Biletele vor fi puse in vanzare pe site-ul bilete.frf.ro, incepand de astazi de la ora 11.00", a afirmat Burleanu.
Burleanu a precizat ca astazi de la ora 14.00 se vor deschide si casele de bilete de la Arena Nationala si alte 500 de puncte in cadrul magazinelor Inmedio si Germanos din toata tara, iar casa de bilete din Bulevardul Basarabiei va fi deschisa nonstop in premiera.
Presedintele FRF a mai anuntat ca suporterii care au cumparat bilete virtuale in cadrul campaniei "Jucam fara spectatori, dar fara suporteri, niciodata" vor avea intrarea gratuita la meciul Romania - Finlanda.
"Le multumesc celor aproape 10.000 de romani care si-au achizitionat bilete in campania Arena Fanilor. Eu si colegii mei purtam tricourile cu chipurile fanilor in onoarea lor. De asemenea, toti cei 10.000 de suporteri isi pot preschimba gratuit biletele virtuale in reale pana miercuri, la ora 11.00. Procedura de preschimbarea va fi comunicata ulterior pe site-ul FRF", a spus Burleanu.
Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, sa ridice suspendarea de un meci cu portile inchise, dictata de Comisia de Disciplina a forului continental impotriva FRF, astfel ca partida Romania - Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Nationala.
Corpul de Control, Etica si Disciplina al UEFA hotarase, la 17 septembrie, ca echipa nationala Romaniei va disputa cu portile inchise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, si ca federatia romana va trebui sa achite 110.000 de euro, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii proprii la partidele cu Ungaria si Grecia. FRF a decis sa faca apel la aceasta decizie.
Partida Romania - Finlanda, din penultima etapa a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Nationala.

arena nationala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007861 (s)