News Flash:

Presupusul amant al Mariei Constantin, apel neasteptat de la mama lui Marcel Toader! Ce i-a spus femeia: "Va va soca"

13 Noiembrie 2017
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
amant

Catalin Tutilescu i-a dat un ultimatum ieri lui Marcel Toader si i-a spus ca, daca nu iti cere scuze public, il va da in judecata. Se pare ca omul de afaceri este acum in afara pericolului... datorita mamei!
Vazand ca fiul lui risca sa fie chemat in instanta, Radita Toader a luat atitudine si l-a contactat pe presupusul amant al nurorii sale. Aceasta l-a rugat sa nu il dea in judecata pe Marcel.

"Surprinzator, absolut surprinzator si cu siguranta va va soca. Domnul Tutililescu a fost rugat sa nu inainteze un astfel de act impotriva lui Marel Toader. Nici nu puteti crede de catre cine. Mama domnului Marcel Toader. L-a sunat si a spus ca il roaga frumos sa nu il dea pe baiatul ei in judecata pentru ca el nu are nicio vina, la fel cum nici domnul Tutilescu nu are vina", a declarat avocatul Dan Ionascu la "Xtra Night Show".

Presupusul amant al Mariei Constantin a decis sa ingroape securea razboiului de dragul mamei lui Marcel Toader.

"Domnul Tutilescu a ramas socat de respectiva propunere, care venind din partea mamei lui Marcel Toader, in mod evident, din punctul meu de vedere, cand te roaga o mama ceva, respecti", a mai spus avocatul.

 

Despre mariajul Mariei Constantin cu Marcel Toader

Maria Constantin si Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divortul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzica populara.

Maria Constantin s-a casatorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. In varsta de 30 de ani, artista de muzica populara a mai fost casatorita o data, in timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje esuate pana in prezent.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005699 (s)