News Flash:

Presedintele LPF: "Sumudica si-a facut-o cu mana lui. Organele abilitate o sa-ai faca datoria!"

18 Februarie 2016
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
sumi
Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat, in cadrul unei conferinte de presa, scandalul pariurilor in care este implicat antrenorul Astrei, Marius Sumudica.
Seful LPF sustine ancheta Federatiei Romane de Fotbal si regulamentul prin care oamenilor implicati in fotbal le este interzis sa parieze.
"Sumudica si-a facut-o cu mana lui. O sa raspunda in fata Comisiilor daca a jucat la pariuri. Organele abilitate cred ca isi fac datoria si urmaresc acest fenomen. E o problema la nivel international. Eu cred ca este foarte buna interdictia de a juca la pariuri in randul oamenilor implicati in fotbal. Se fac speculatii care nu sunt benefice fotbalului romanesc", a declarat Iorgulescu, citat de Sport.ro.
Tehnicianul Astrei e convocat la Comisia de Disciplina a FRF si risca o suspendare de doi ani, plus o amenda de 300.000 de lei, dupa ce reprezentantii federatiei au obtinut informatii concrete despre pariuri plasate de Marius Sumudica online, inclusiv pe meciuri din Liga 1.

gino iorgulescu marius sumudica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006213 (s)