News Flash:

Presedintele Klaus Iohannis crede ca Romania este o tara de prosti si tampiti?

26 Aprilie 2016
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant 1
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca sunt unele lucruri care il nemultumesc la actualul Guvern condus de Dacian Ciolos. Seful statului a precizat ca Executivul nu este "al lui", iar "vremea in care presedintele lua locul premierului a trecut".

"Vremea in care presedintele lua locul premierul a trecut. Asta nu inseamna ca, in calitate de mediator, nu voi interveni atunci cand e cazul. Am facut-o, o voi face si ma voi implica pe subiecte majore care afecteaza bunastare si viata oamenilor sau bunul mers al tarii. Sunt lucruri care ma nemultumesc la acest Guvern, dar nu toate se rezolva pe scena publica. Unii au vorbit despre acest Guvern ca si cum ar fi al meu. Nu e Guvernul meu! Acest Guvern a fost o solutie, pana la alegerile din toamna acestui an generata de o situatie de criza si la care au subscris toate partidele politice. Este Guvernul Romaniei. Si tocmai, in perspectiva acestor alegeri, cred ca a venit vremea programelor, a competitiei si a asumarii politice pe care astept sa le vad de la partidele politice", a subliniat Iohannis, intr-un discurs sustinut la Timisoara.

In realitate insa, se pare ca presedintele Klaus Iohannis crede ca Romania este o tara de prosti si tampiti. Astfel nu se explica de ce seful statului are tupeul sa spuna ca acest guvern nu este al lui. Impreuna cu conducerea PNL, Iohannis l-a adus pe Dacian Ciolos de la Bruxelles si l-a facut premier, dandu-i acestuia mana libera in a-si alege membrii Executivului. Apoi, ca sa-i potoleasca pe liberali, care nu erau pregatiti oricum sa intre la guvernare, le-a dat acestora mai multe posturi de prefecti, inclusiv la Iasi, si le-a promis ca pana la alegerile de la finalul acestui an va schimba majoritatea sefilor de deconcentrate.

Zis si facut. In ultimele luni, de cand Dacian Ciolos conduce Guvernul, mai multi liberali au ajuns prefecti sau sefi de institutii in toata tara, dar cum lucrurile merg foarte prost in Romania, iar oamenii traiesc din ce in ce mai rau, sfatuitorii lui Klaus Iohannis au gasit solutia salvatoare. Astfel, dupa discursul de la Timisoara este de asteptat ca in urmatoarele zile, atat seful statului, cat si conducerea PNL sa se dezica public de actualul guvern liberalo-tehnocrat. Calculele lui Iohannis si ale liberalilor sunt simple: tot ce se intampla rau in Romania trebuie pus in carca lui Dacian Ciolos, in asa fel incat la alegerile generale din noiembrie, PNL-ul sa nu piarda prea multe voturi din cauza dezastrului din Romania. Totusi, romanii nu sunt de prosti si tampiti, asa cum crede presedintele Klaus Iohannis, iar rezultatele votului din acest an vor demonstra cu siguranta acest lucru. 
 

klaus iohannis nemultumesc guvern dacian ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006176 (s)