News Flash:

Presedintele Iohannis se intalneste cu Papa Francisc

24 Martie 2017
975 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis ci papa
Presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European care marcheaza 60 de ani de la semnarea tratatelor de la Roma si va fi primit la Vatican de Suveranul Pontif, a anuntat vineri, intr-un comunicat de presa, Administratia Prezidentiala.
"Summitul aniversar de la Roma va celebra un moment definitoriu in evolutia proiectului european, respectiv semnarea la 25 martie 1957, de catre cele sase state fondatoare ale Uniunii - Belgia, Franta, Germania Federala, Italia, Luxemburg si Olanda - a Tratatului privind Comunitatea Economica Europeana si Tratatului Comunitatii Europene pentru Energie Atomica (EURATOM). Reuniunea Consiliului European va reprezenta atat un moment de sarbatoare, cat si unul de bilant al celor saizeci de ani de la crearea proiectului european. Totodata, Summitul de la Roma va marca inceputul procesului de reflectie cu privire la viitorul Uniunii Europene, proces care ar urma sa fie definitivat in cursul anului 2019", se spune in comunicat.
De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va merge si la Vatican, unde va fi primit de Papa Francisc.
"In marja reuniunii Consiliului European, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va fi primit in audienta vineri, 24 martie a.c., alaturi de ceilalti sefi de stat si de guvern, la Sfantul Scaun, de catre Sanctitatea Sa Papa Francisc", mai precizeaza Administratia Prezidentiala.
Duminica, seful statului va avea o intalnire cu studenti si cadre didactice de nationalitate romana din Italia.

roma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005048 (s)