News Flash:

Presedintele Iohannis, mesaj catre timiseni dupa furtuna violenta care a ucis doua persoane

17 Septembrie 2017
1023 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus iohannis am ramas surprins de cat de bine am fost primit in pnl
Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj timișorenilor și timișenilor afectați de puternica furtună de duminică după-amiaza, prin care își arată solidaritatea față de cei afectați.

„Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc în cursul acestei zile în Vestul țării, unde, în urma unor furtuni puternice, mai multe persoane și-au pierdut viața, alte zeci au fost rănite și s-au înregistrat daune materiale semnificative. Transmit condoleanțe familiilor îndoliate și multă sănătate tuturor celor care au fost răniți în aceste tragice circumstanțe. Autoritățile au obligația să ia toate măsurile necesare pentru a gestiona cât mai eficient această situație de criză”, se arată în mesajul Președintelui Klaus Iohannis.

 

Cinci persoane au murit și alte zeci au fost rănite, printre care și șase copii, în urma puternicei furtuni care s-a abătut asupra Timișoarei și a mai multor localități din județul Timiș. Două decese s-au înregistrat la Timișoara. O femeie de 36 de ani a murit la Grădina Zoologică, după ce un copac s-a prăbușit pe ea, iar un tânăr de doar 24 de ani a fost zdrobit în mașină după ce semnul de intrare în Timișoara, de pe Calea Lugojului, s-a prăbușit. Alte trei persoane au murit în parcul din Buziaș. TION.ro


klaus iohannis furtuni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005984 (s)