News Flash:

Presedintele Iohannis, asteptat sambata la Blaj

5 Iunie 2015
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat sâmbătă la Blaj pentru a participa la un eveniment organizat de grupul Bosch, care deţine în oraş trei unităţi de producţie, unde lucrează în jur de 1.200 de persoane. 

De asemenea, şeful statului ar urma să se întâlnească, potrivit unor surse locale, şi cu Cardinalul Lucian, arhiepiscop major al Arhieparhiei de Făgăraş şi Alba Iulia, întâistătătorul Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică. Preşedintele Iohannis a semnat joi decretul de decorare a Cardinalului Lucian cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Ofiţer, cu prilejul aniversării a 25 de ani de episcopat. 

Va fi prima prezenţă la Blaj a unui preşedinte al României în ultimii 17 ani, precedenta fiind cea a lui Emil Constantinescu, în 1998. 

Klaus Iohannis a fost invitat să participe la evenimentul "Bosch Innovation Day", aflat la prima ediţie. Potrivit reprezentanţilor organizatorilor, preşedintele Iohannis va participa la un tur de fabrică. 

Grupul Bosch activează în Blaj din 2007, cu două unităţi de producţie pentru tehnica liniară şi o unitate de producţie în domeniul automotive. În prezent, numărul total al angajaţilor este de aproximativ 1.200, urmând ca până în 2020 să ajungă la 2.000 de salariaţi. La Blaj, concernul german a investit în total, în cele trei unităţi, peste 80 de milioane de euro. AGERPRES

a blaj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006328 (s)