News Flash:

Presedintele Iohannis a semnat îin cartea de condoleante deschisa in memoria victimelor cutremurului din Italia

29 August 2016
1443 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, in cartea de condoleante deschisa la Ambasada Italiei, in memoria victimelor cutremurului de saptamana trecuta din localitatea italiana Amatrice.
Presedintele le-a transmis condoleante familiilor victimelor si insanatosire grabnica celor raniti.
'Am exprimat condoleantele noastre, ale Romaniei, ale romanilor, pentru victimele acestei catastrofe. Sunt, din pacate, sute de pierderi de vieti omenesti, sunt alte sute de persoane ranite. Din pacate, intre acestea se afla si multi, prea multi romani si cu aceasta ocazie vreau sa spun inca o data condoleante familiilor victimelor. In acelasi timp, gandul meu se indreapta si spre cei care au fost raniti, carora le doresc insanatosire grabnica, si spre familiile celor raniti', a declarat presedintele Klaus Iohannis.
Seful statului a precizat ca a cerut Guvernului implicare totala pentru sprijinirea familiilor victimelor.
'Intre timp, exista deja o Hotarare de Guvern care stabileste masuri de ajutorare pentru cei loviti de aceasta catastrofa. Am reiterat si la intalnirea cu domnul ambasador disponibilitatea noastra de a veni cu sprijin logistic, material si persoane calificate, in masura in care se doreste acest lucru', a mai spus Klaus Iohannis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004898 (s)