News Flash:

Presedintele Comitetului Olimpic European a fost arestat la Rio De Janeiro

17 August 2016
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
rio 1
Irlandezul Patrick Hickey, presedintele Comitetului Olimpic European a fost arestat la Rio De Janeiro pentru ca vindea ilegal bilete de intrare la competitiile de la Jocurile Olimpice.
In varsta de 71 de ani, Patrick Hickey este suspectat ca a vandut la suprapret bilete la competitiile ce se disputa la Rio de Janeiro, iar arestarea sa vine la doar cateva zile distanta dupa ce un alt individ a fost retinut pentru ca incerca sa vand ilegal 800 de tichete de intrare.
Politia braziliana sustine ca Patrick Hickey, care este si presedintele Comitetului Olimpic Irlandez a incercat sa fuga de oamenii legii in momentul in care acestia au vrut sa-l retina. Hickey a impins pe sub usa acreditarea pentru Jocurile Olimpice si a sarit in balconul camerei de hotel vecine, acolo unde statea de ceva vreme fiul sau.
Dupa arestare, irlandezul a acuzat probleme de sanatate si a avut nevoie de asistenta medicala.
Presa din brazilia sustine ca arestarea lui Hickey are legatura cu un alt scandal de la aceasta editie a Jocurilor Olimpice, cand un alt irlandez, James Mallon, directorul THG Sports, a fost retinut chiar in ziua deschiderii competitiei, pentru ca a revandut ilegal bilete.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005936 (s)