News Flash:

Presedintele ANSVSA recomanda consumatorilor sa cumpere miei numai din zonele autorizate

2 Aprilie 2014
799 Vizualizari | 0 Comentarii
Preşedintele ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu, a declarat, miercuri, că recomandă consumatorilor să cumpere miei de Paşti numai din zonele autorizate sanitar-veterinare, arătând că nu există posibilitatea ca mielul să fie substituit cu carnea de câine. Mănăstireanu a participat la şedinţa Comisiei de agricultură a Camerei Deputaţilor, în care a fost discutată problema importurilor produselor de carne.

Deputatul PSD Liviu Harbuz a atenţionat conducerea ANSVSA să nu asocieze carnea de miel cu cea de câine, deoarece ar putea induce panică în rândul opiniei publice privind posibilitatea de a fi vânduţi câini pe post de miei. "Este o aberaţie, pentru că induceţi opiniei publice panică şi induceţi posibilitatea de a vinde câini pe post de miei. Nu s-a întâmplat în România niciodată aşa ceva şi nu facem decât o contrapublicitate autorităţilor statului", a spus Harbuz.

Mănăstireanu a spus, după audieri, că persoanele care vor să cumpere miei de Paşti sau părţi de carne miel trebuie să o facă numai din zonele autorizate sanitar-veterinare, şi anume din marile lanţuri de magazine, târguri şi pieţe. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1079 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017423 (s)