News Flash:

Presa australiana: Halep a avut dificultati, dar forta sa si consistenta au fost decisive

23 Ianuarie 2015
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
Presa australiana a notat, vineri, dupa ce Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Australian Open, ca romanca a avut dificultati in fata americancei Bethanie Mattek-Sands, dar pana la urma s-a impus datorita fortei si consistentei sale.
"Halep a fost prea buna pentru Mattek-Sands", a notat site-ul sportal.com.au, care mentioneaza ca romanca a avut dificultati spre finalul meciului cu Bethanie Mattek-Sands. "Forta si consistenta lui Halep au fost decisive - in ciuda faptului ca romanca a avut probleme in a decide meciul in setul 2, in care a condus cu 5-2", adauga sursa citata.
"Halep a avut dificultati in a se impune in meciul cu Mattek-Sands", a scris si AFP. "Romanca a condus cu 5-1 in setul secund inainte de a se cufunda intr-o gaura neagra, in care adversara ei a depus eforturi pentru a reveni la 5-5. In cele din urma Halep si-a reluat bunele momente pentru a inchide partida", a adaugat sursa citata.
"Halep a rezistat la un val tarziu din partea unei inspirate pentru a ramane perfecta anul acesta si pentru a avansa in siguranta in a doua saptamana a Australian Open", a scris site-ul oficial al WTA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006758 (s)