News Flash:

Preparatul uimitor care te ajuta sa slabesti sanatos si sa te vindeci de orice boala

21 Aprilie 2016
5132 Vizualizari | 0 Comentarii
preparat boala
Aceasta este o bautura extrem de benefica organismului, creste imunitatea si este ideala pentru pierderea in greutate. Se prepara din ingrediente foarte simple, 100% naturale, usor de gasit, ieftine. Veti avea nevoie de:

- 1 ceasca de stafide 

- 500 de ml de apa 

- 1 lingura de miere 

- 1 lingurita de radacina de ghimbir proaspat ras fin 

- 2 lingurite de ceai verde 
Bautura se pregateste seara inainte de culcare. Luati un ibric emailat si asezati in acesta, stafidele, spalate in prealabil precum si ceaiul verde. Turnati peste ceaiul verde si peste stafide, 500 de ml de apa. Puneti la foc mic ibricul cu ingredientele continute, pana cand apa va incepe sa fiarba. Opriti apoi focul. Lasati „amestecul „ sa se raceasca, dupa care adaugati mierea si ghimbirul. Acoperiti ibricul cu un capac si inveliti-l cu un prosop. Lasati-l sa stea peste noapte. Dimineata cand v-ati trezit, amestecul se strecoara, iar ceea ce se consuma este doar lichidul. 

Acest preparat se consuma cu 30 de minute inainte de fiecare masa. 
Pentru slabit, se consuma de trei ori pe zi, 100 de ml, inainte de fiecare masa, timp de 60 de zile. Acest consum iti va asigura o piedere in greutate de aproximativ 6-8 kg in 2 luni de zile. 

Pentru a va intari imunitatea, consumati aceasta bautura timp de 14 zile pe luna, timp de 3 luni consecutiv, circa 50 de ml, inainte de fiecare masa. 

Pe langa beneficiile enumerate, aceasta bautura poate inlocui cu succes ceasca de cafea consumata dimineata, intrucat este un foarte bun energizant.


bautura imunitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004940 (s)