News Flash:

Preparatul miraculos care te mentine sanatos! Cat de simplu e!

24 Ianuarie 2016
3101 Vizualizari | 0 Comentarii
pudra ghimbir
Daca mediul din corpul tau este prea acid, atunci apar obosealadurerile de cap,durerile abdominale, in mare sistemul imunitar este slabitAciditatea sialcalinitatea sunt masurate in functie de valoarea pH-ului. Apa simpla are un pHde 7 si este considerata a fi neutra. Fiecare valoare a pH-ului sub 7 este acida, iar valorile mai sus de 7 sunt considerate a fi alcaline

Cand esti sanatos, pH-ul sangelui variaza intre 7.35 - 7.45 (usor alcalin). Corpul tau mentine echilibrul in cea mai mare parte prin rinichi si plamani. Cu toate acestea, dezechilibrul cronic epuizeaza puterea corpului tau, acela fiind momentul in care se poate declansa aparitia diverselor boli. Pentru a impiedica aparitia acestui dezechilibru, este recomandat consumul unui preparat miraculos, usor de facut acasa. Nu aveti nevoie decat de: 1 pahar de apa plata (200 de ml), 2 felii subtiri de lamaie, 1 sfert de lingurita de sare de Himalaya, 1 sfert de lingurita de ghimbir macinat.

In prima faza, trebuie sa incepeti seara, combinand apa cu lamaia si cu sarea de Himalaya. Lamaia nu trebuie stoarsa, ci pur si simplu pusa in apa. Dupa ce le-ati combinat, le amestecati usor, fiind necesar sa lasati preparatul sa stea circa 7-8 ore (pe timpul noptii). 

Dimineata, dupa ce va treziti, nu trebuie decat sa scoateti lamaia din pahar. Trebuie sa adaugati ghimbirul si sa il beti pe stomacul gol. Puteti bea acest lichid pe o perioada nelimitata. Consumand zi de zi acest preparat, organismul dumneavoastra nu va deveni niciodata unul acid, datorita apei alcaline care va echilibra practic pH-ul. 
Combinatia dintre apa alcalina si ghimbir, va deveni una extrem de puternica, protejandu-te si ajutandu-te in cazul aparitiei diverselor conditii de sanatate cum ar fi: prevenirea aparitiei cancerului, diabetului si bolilor cardiovasculare, ameliorarea tulburarilor digestive, tratarea tulburarilor respiratorii, grabirea vindecarii racelilor, in cazul in care suferiti de cancer, acest preparat va preveni efectele secundare ale chimioterapiei, imbunatatirea circulatiei sanguine, reglarea nivelului de zahar din sange, combaterea infectiilor si inflamatiilor, tratarea reumatismului, ingrijirea pielii si combaterea caderii parului. (sursa:secretele.com, Cristian Iacov)

acid oboseala durerile abdominale sistemul imunitar slabit aciditatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004910 (s)