News Flash:

Preparatul minune din miere de albine care alunga rapid durerea de cap

20 Noiembrie 2015
2061 Vizualizari | 0 Comentarii
preparat miere
Daca obisnuiesti sa iei pastile cand te doare capul, iata mai jos un preparat uimitor din miere de albine. Pentru preparare aveti nevoie de o lingurita de pulbere din radacina uscata de valeriana si o lingura de miere de albine de salcam preferabil organica.
Cele doua ingrediente se omogenizeaza si se consuma imediat.

Remediul este foarte eficient in cazul durerilor de cap, migrenelor, crizelor de nervi, agitatiei, insomniei (pe langa remediul amintit, se consuma si o cana cu infuzie de flori de tei seara, inainte de culcare).

Valeriana este bogata in minerale (calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu), vitamine (A, B1, B2, B6, B9, C, E, PP, K), acizi grasi esentiai omega-3, fibre si clorofila, si are proprietati tonice, remineralizante, antioxidante, antiinfectioase, antiscorbutice, de purificare dreneaza fluidele din organism, are proprietati laxative si diuretice, emoliente, racoritoare si usor cardiotonice.

Mierea de salcam contine un complex important de vitamine, printre carevitaminele A, C, K, D, complexul de vitamina B, calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, siliciu, sulf, sodiu, potasiu, fosfor, saruri minerale, proteine, 12 aminoacizi (leucina, alanina, metionina etc.), zaharuri (fructoza, zaharoza, maltoza), acid pantotenic, acid nicotinic, acid folic, fermenti, enzime, antioxidanti, factori antibiotici si urme de polen.

Mierea are proprietati cicatrizante, calmante, tonifiante, antibacteriene, antimicrobiene, antiinflamatorii, depurative, energizante, nutritive, biostimulatoare, laxative, regenerante, tonic cardiac si antioxidante.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005968 (s)