News Flash:

Premii pentru jucatorii de la Timisoara Sarances la final de an

19 Decembrie 2015
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
rcm timisoara pe teren1
Jucatorul Mihai Macovei (Colomiers) a fost desemnat cel mai bun rugbist roman din strainatate, in timp ce cel mai bun jucator din SuperLiga CEC Bank a fost ales Viorel Lucaci, de la Steaua Bucuresti, intr-o gala organizata de Federatia Romana de Rugby.
De asemenea, jucatorii Marius Tincu si Cristian Petre au fost inclusi in Hall of Fame-ul rugbyului romanesc, in timp ce Ovidiu Tonita, Danut Dumbrava, Cosmin Ratiu, dar si antrenorul Vasile Soporan au fost recompensati pentru intreaga activitate.
Cel mai bun marcator din SuperLiga CEC Bank a fost ales Valentin Calafeteanu (Timisoara Saracens), iar cel mai bun strain din SuperLiga CEC Bank Tangimana Fonovai (Timisoara Saracens).
Tudorel Bratu de la Dinamo Bucuresti a fost desemnat cel mai bun tanar jucator din SuperLiga CEC Bank, iar Remus Zaharescu (Stiinta Petrosani) cel mai bun jucator - Divizia Nationala de Seniori.
Cel mai bun jucator - Divizia A a fost ales Cristian Sauan (CS Manastur), in timp ce premiul pentru cel mai bun antrenor de seniori i-a revenit lui Heinkel Grainger (Timisoara Saracens).
Adrian Motoc (Racing 92 Metro) a fost desemnat cel mai bun junior, iar Stefan Acsinte (CSA CSS Steaua) cel mai bun antrenor de juniori.
Premiul pentru cel mai bun jucator rugby 7 i-a revenit lui Alexandru Porojan (CSA Steaua), iar cel pentru cea mai buna jucatoare rugby 7 Alinei Dinita (Agronomia Bucuresti).
Cel mai bun arbitru roman in 2015 a fost ales Vlad Iordachescu.

valentin calafeteanu fonovai tudorel bratu cristian sauan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006706 (s)