News Flash:

Premierul Victor Ponta si-a inceput vizita in Statele Unite ale Americii

24 Septembrie 2014
716 Vizualizari | 0 Comentarii
Seful Executivului roman a ajuns la New York, unde urmeaza sa participe la cea de-a 69 sesiune a Adunarii Generale a ONU.
Ponta a avut o intalnire cu presedintele turc, Recep Tayyp Erdogan, si urmeaza sa se intalneasca si cu viceprim-ministrul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze Zhang Gaoli.
Incepand de la ora locala 19, Victor Ponta, impreuna cu sotia sa, europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, va lua parte la receptia oferita de presedintele american, Barack Obama, si de Prima Doamna a SUA, in onoarea sefilor delegatiilor participante la Adunarea Generala a Natiunilor Unite.
Deschiderea dezbaterilor generale ale Adunarii Generale a ONU are loc miercuri si debuteaza cu un dejun oferit de Ban Ki-Moon, secretar general al ONU.
Seara, este programata o receptie oferita de presedintele Consiliului European, presedintele Comisiei Europene si de Inaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Politica Externa.
Joi, la New York, premierul Victor Ponta viziteaza sediul Consulatului General al Romaniei, unde se intalneste cu reprezentanti ai comunitatii romanesti.
Ulterior, prim-ministrul roman va avea o interventie in cadrul dezbaterilor din plenul Adunarii Generale a ONU.
Vineri, premierul va avea o intalnire, la Houston, cu reprezentantii companiei Halliburton, cu presedintele companiei Exxon Mobile, va lua parte la evenimentul 'Romania, poarta catre un sector energetic sigur si diversificat' (gazduit de World Affaire Council din Houston) si va efectua o vizita la Centrul tehnologic al Exxon Mobile.
La intrevederile de la Houston, premierul va fi insotit de ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, si de ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

ioana petrescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046500 (s)