News Flash:

Premierul Tudose, la Timisoara

8 Decembrie 2017
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
tudose timisoara

Premierul Mihai Tudose a sosit joi seara, la Timisoara, unde are o intalnire cu reprezentanti ai administratiei judetene, dar si cu parlamentari locali ai PSD, pe agenda discutiilor fiind si fondurile acordate de Guvern pentru remedierea pagubelor produse de furtuna din septembrie in judetul Timis. 

Potrivit unor surse din administratia judeteana, Mihai Tudose va fi informat, in intalnirea de la sediul Consiliului Judetean, despre modul in care au fost cheltuiti banii acordati de Guvern pentru remedierea pagubelor produse in municipiul resedinta si celelalte localitati din judet de furtuna din luna septembrie. Pana acum, Cabinetul Tudose a alocat, in septembrie, prin hotarare de guvern 2,2 milioane de lei in acest scop, urmatoarea runda de 3 milioane de lei, aprobata deja printr-o hotarare adoptata in sedinta de guvern de miercuri, urmand sa fie alocata saptamana viitoare. 

Premierul nu are pe agenda vizitei intalniri cu presa. 

Vineri, premierul Tudose va pleca la Belgrad, unde are programate intrevederi cu omologii sai din Bulgaria, Boiko Borisov, si Grecia, Alexis Tsipras, precum si cu presedintele sarb Aleksandar Vucic si premierul Ana Brnabic. AGERPRES


judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006598 (s)