News Flash:

Premierul Ciolos vine astazi la Iasi

18 Noiembrie 2016
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
dacian ciolos2
Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, va ajunge astazi la Iasi, pentru a se intalni cu autoritatile locale si judetene, alaturi de care va discuta mai multe proiecte. Printre aceste se va numara si memorandumul privind combaterea saraciei din judetele Moldovei, program lansat de Executiv in ultima perioada si care va fi prezentat administratiilor locale din regiune. Premierul se va intalni in special cu primarii din judetele Iasi si Vaslui, in cadrul unei sedinte ce va incepe la ora 10:00, in Sala Mare a Prefecturii Iasi. 

"Prim-ministrul Dacian Ciolos se va întâlni vineri, 18 noiembrie, în Sala Mare a Institutiei Prefectului, de la ora 10:00, cu reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene din judetele Iasi si Vaslui, pentru a prezenta mecanismul de sprijin elaborat de Guvern pentru dezvoltarea integrata a comunitatilor marginalizate din Moldova. Premierul va fi însotit de vicepremierul Vasile Dincu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Dragos Pislaru, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice, Dragos Dinu, ministrul Fondurilor Europene, Catalin Homor, director general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ionel Danca, consilier de stat in Cancelaria Prim-ministrului, Daniel Sandru, secretar de stat Cancelaria Prim-ministrului, Maria Gheorghiu, consilier de stat Cancelaria Prim-ministrului", au aratat reprezentantii Prefecturii Iasi. 

Ulterior, Dacian Ciolos se va intalni cu oameni de afaceri din zona Moldovei pentru a dezbate si problemele cu care se confrunta acestia. Ciolos se va intalni cu afaceristii din zona Moldovei in Aula Bibliotecii Central Universitare din Fundatie. Recent, premierul si-a lansat platforma Romania 100, platforma de pe urma careia va incerca sa castige increderea partidelor politice in tentativa de a mai prinde un mandat in fruntea Guvernului Romaniei. 

dacian ciolos autoritatile locale judetene proiecte iasi sedinte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006220 (s)