News Flash:

Premiera medicala la Timisoara

23 Noiembrie 2015
2223 Vizualizari | 0 Comentarii
chirurg
Studentii au organizat la Timisoara prima editie a Conferintei de Malpraxis. La eveniment au participat doctori, avocati si, bineinteles, studenti, care au avut aceasta initiativa si care au vrut sa afle atat din punct de vedere juridic, cat si medical cauzele si solutiile care se impun in astfel de cazuri de malpraxis.
ELSA Timisoara (The European Law Students’ Association), EMSA Timisoara (European Medical Students’ Association ) si SSCR (Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania), trei asociatii studentesti din Timisoara, au organizat in intervalul 19-20 noiembrie prima editie a Conferintei de Malpraxis. Evenimentul a avut ca scop reunirea profesionistilor atat din domeniul dreptului, cat si din domeniul medical, pentru a dezbate o problema pe cat de actuala, pe atat de controversata: malpraxisul medical. Ideea acestei conferinte consta in evidentierea factorilor care favorizeaza producerea malpraxisului, analizarea corecta a unui astfel de caz pentru un medic si nu in ultimul rand, solutiile juridice care se impun intr-un astfel de caz.
Conferinta s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, in prima zi fiind prezenti mai multi speakeri din domeniul juridic, dintre care majoritatea avocati, iar in cea de-a doua zi, pe langa temele propuse de alti speakeri, de data aceasta majoritatea medici, a avut loc si o dezbatere demonstrativa, propusa de asociatia ARDOR Timisoara.
Conferinta de Malpraxis a avut loc la Hotel Senator si a strans aproximativ 700 de participanti, printre care s-au numarat studenti de la Facultatea de Drept si de la Facultatea de Medicina din Timisoara, avocati, medici, precum si alti invitati de seama in domeniu.

elsa timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006166 (s)