News Flash:

Preludiul perfect: 7 miscari senzuale pe care orice cuplu trebuie sa le incerce

21 Noiembrie 2015
1762 Vizualizari | 1 Comentarii
preludiu
Orice partida de sex este imposibila fara preludiu, spune o regula nescrisa a oricarei vieti sexuale de bun simt! Preludiul poate fi realizat in multe feluri, de la o privire cu subinteles capabila sa-ti incite imaginatia si pana la o miscare sexy pe care tu sau iubitul tau o faceti involuntar, noteaza ele.ro. 

Exista insa si cateva miscari senzuale cu care va puteti surprinde reciproc.

1. Oferiti-va un masaj reciproc

Nu trebuie sa fie un masaj erotic si nici unul in care trebuie sa il duci pe el pe cele mai inalte culmi erotice, desi, cel mai probabil, veti ajunge sa va incingeti foarte tare. Lasa-te mangaiata de mainile lui ferme si, la randul tau, ajuta-l si tu sa intre in atmosfera aceea tantrica de care are nevoie pentru a-ti oferi un orgasm de neuitat.

2. Leaga-l la ochi

Leaga-l la ochi si amplifica-i astfel senzatiile tactile, olfactive si auditive. Tot ce traieste live va fi amplificat in mintea lui si astfel se va excita si mai mult. Dezbraca-l incet pentru a-l aduce treptat catre climax. Misca-te incet pe trupul lui si lasa-l sa te descopere putin cate putin pentru a-i creste si mai mult tensiunea sexuala.

3. Tachineaza-l

"Cine se iubeste se tachineaza", spune un vechi proverb. Aplica-l si tu in dormitor si atata-i simturile pentru a scoate spiritul animalic la iveala. Atinge-l cu sanii pe cap in timp ce sta pe scaun, joaca-te putin cu penisul lui prin pantaloni, strange-l usor la piept, musca-i incet lobul urechii sau saruta-l pasional. Insa atunci cand vrea sa iti raspunda la fel, nu il lasa. In acest fel, ii vei creste si mai mult dorinta.

4. Maseaza-i prostata

Prostata este punctul G al barbatilor, asa ca aici trebuie sa insisti daca vrei sa il exciti foarte tare. Este o zona sensibila, plina de nervuri usor excitabile, care daca este masata corespunzator, in timpul unei partide de sex oral, il va duce aproape de orgasm. Daca stii ca este deschis la noutati, ii poti face cadou chiar un aparat de masat prostata pe care sa il foloseasca alaturi de tine in dormitor.

5. Stimulati-va oral

Aproape ca nu exista preludiu care sa nu implice si sexul oral, nu-i asa? Ghideaza-l usor catre zona ta intima in timp ce iti saruta sanii si coapsele si arata-i ca esti dornica sa ai parte de o stimulare orala. Oricat de bine te-ai simti, nu il lasa sa iti provoace orgasmul, aminteste-ti ca este vorba doar de preludiu.

Intoarce-i favoarea incepand cu celelalte zone erogene ale corpului si ajungand la penisul sau. Priveste-l in ochi atunci cand o faci, in acest fel lucrurile vor deveni si mai fierbinti.

6. Joaca-te singura in fata lui

O alta modalitate prin care poti sa il "incalzesti" asa cum trebuie este sa incepi sa te autosatisfaci. Pur si simplu va innebuni de placere privindu-te cum te stimulezi singura cu gandul la el.

7. Invatati lucruri noi impreuna

Acest sfat se aplica in afara dormitorului, insa are legatura directa cu el. Mergeti la un curs de gatit impreuna, luati lectii de dans, de origami etc. Veti fi incantati numai de ideea ca veti invata impreuna. In plus, seara, acasa, puteti sa participati la propria voastra lectie privata. Nu-i asa ca este minuntat?

sex preludiu 3 tachineaza-l
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005739 (s)