News Flash:

Predoiu: Sustinem orice masura de opozitie contra Guvernului Ponta, chiar daca vine din partea PNL

14 Aprilie 2014
623 Vizualizari | 0 Comentarii
predoiu
PDL susţine orice măsură de opoziţie contra Guvernului Ponta, "chiar dacă vine din partea PNL", a declarat, luni, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu, arătand că dacă va fi o moţiune de cenzură democrat-liberalii o vor sprijini. "Susţinem orice măsură de opoziţie contra Guvernului Ponta, chiar dacă vine din partea PNL. Ne bucură faptul că măcar în declaraţii deocamdată liderul PNL dă semne că ar vrea să revină pe calea cea bună, aşteptăm şi aceste fapte. Deocamdată faptele din trecut îl trag în jos pe domnul Antonescu, mă refer la ce s-a întamplat în vara lui 2012. Dar dacă va fi să fie moţiune de cenzură contra Guvernului Ponta, o vom susţine, o vom sprijini", a precizat Cătălin Predoiu, într-o conferinţă de presă după şedinţa BPN al PDL.
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că observă "o schimbare de atitudine" a liderului PNL Crin Antonescu, care "nu mai este atat de arogant, ca acum două săptămani, cand spunea că PNL nu are nevoie de nimeni pentru a depune o moţiune de cenzură".

Blaga a precizat înainte de şedinţa BPN al PDL că în cazul în care liberalii vor dori să depună o moţiune de cenzură, democrat-liberalii o vor semna după ce citesc textul şi dacă apreciază că acesta este corect. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0949 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016983 (s)