News Flash:

PRAF SI PULBERE! Romania, spulberata de Polonia, la Varsovia!

11 Iunie 2017
950 Vizualizari | 0 Comentarii
Polonia Romania
Visul romanilor de a ajunge din nou la Cupa Mondiala a luat sfarsit dupa meciul cu Polonia, infrangerea de la Varsovia si victoriile adversarilor facand aproape imposibil acest deziderat.

"Tricolorii" au cedat categoric duelul cu "lesii", scor 3-1, la capatul unei partide in care elevii lui Daum au evoluat foarte defensiv.

In ceea ce trebuia sa fie meciul de totul sau nimic pentru echipa noastra, selectionerul Daum a trimis in teren o echipa defensiva, un 5-4-1 a carui principala misiune era aceea de a nu primi gol, desi o remiza nu ne-ar fi ajutat prea mult.

Lewandowski a deschis scorul in minutul 28, transformand un penalti scos tot de el dupa un fault stupid al lui Sapunaru.

Tot Lewa a dus scorul la 2-0 in debutul partii secunde, cand s-a inaltat dintre Chiriches si Sapunaru si a trimis in plasa cu o lovitura de cap foarte bine plasata.

Cinci minute mai tarziu a venit randul lui Tosca sa comita un penalti copilaresc, iar Lewandowski si-a completat "hat-trick-ul".

Bogdan Stancu a salvat ceva din onoarea Romaniei cu un sut deviat norocos in poarta adversa, insa asta a fost tot ce a reusit echipa noastra la Varsovia.

Dupa 6 meciuri in preliminariile Mondialului Romania are numai 6 puncte, aflandu-se la 4 "lungimi" in spatele Danemarcei si Muntenegrului, echipele care se lupta pentru locul secund in grupa.



cupa mondiala polonia daum
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006380 (s)